Wat is Syrox?

Het Syrox systeem van Axalta Coating Systems is compleet en compact, waardoor het zeer eenvoudig is in het gebruik. Het is een no-nonsense, makkelijk te gebruiken product voor personenauto's ontworpen om een economische manier om te werken in schadeherstelbedrijven van alle soorten en maten.

Het gebruik van de producten is eenvoudig te leren, dankzij de vertrouwde applicatie methoden. Onze gebruikers hebben toegang tot meer dan 70.000 kleuren formules in onze online wereldwijde kleur formule databank, dus je krijgt een uitstekende kleur tegen een concurrerende prijs .

Door de speciaal ontworpen verpakking wordt kleur maken op zijn kop gezet. De flessen liggen goed in de hand en doseren makkelijk door de speciaal ontworpen dop. De flessen zijner in een verscheidene maten en ze hebben een niveau-indicator, zodat u gemakkelijk kunt zien wanneer je opnieuw moet bestellen. En u produceert zo minder afval. Flessen schudden voor gebruik, en je bent klaar om aan de slag te gaan. Met Syrox sluiten we geen compromissen. Niet op de kleur en niet op kwaliteit. 

Bekijk de Instructie video’s

Wat is Syrox